Wat is nieuw in Firefox voor iOS versie 8

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Wederom hallo! In deze nieuwe versie van Firefox vindt u hagelnieuwe functies die uw surfervaring verbeteren. Laat ons weten wat u ervan vindt, en bedankt voor uw hulp bij het verbeteren van Firefox.

Nachtmodus

Gek op ’s avonds lezen? Met maar een paar veegbewegingen kunt u de Nachtmodus inschakelen om naar een zachtere, warmere verlichting om te schakelen die wat fijner is voor uw ogen. Zie hiervoor Nachtmodus in Firefox voor iOS.

QR-codelezer

Scan QR-codes vanuit Firefox – geen extra apps meer nodig! Tik gewoon op een knop in het menu en Firefox leest QR-codes via de camera van uw telefoon. Zie QR-codes scannen in Firefox voor iOS om met scannen te beginnen.

Snelkoppelingen vanaf bladwijzers

Open, verwijder of zet websites waarvoor een bladwijzer is gemaakt rechtstreeks vanuit uw bladwijzermenu vast door simpelweg uw vinger op de koppeling te houden. Is dat niet makkelijk?

bookmark shortcuts ios

Nieuw-tabblad-ervaring

We proberen een nieuwe ervaring uit waarbij zowel uw onlangs bezochte websites als highlights van uw eerdere bezoeken worden getoond zodra u een nieuw tabblad opent. Als u dit nog niet ziet, geen paniek. Dit wordt voor iedereen beschikbaar gemaakt zodra de functie voor de definitieve uitgave gereed is. Als u hem wel ziet, hebt u geluk. Laat ons weten wat u ervan vindt.

We luisteren!

We hebben ook wat problemen verholpen en enkele functies geoptimaliseerd om Firefox nog beter te maken. Voor meer informatie, zie de uitgaveopmerkingen voor versie 8.