Wat is er nieuw in Firefox voor iOS (versie 39)

Welkom bij een nieuwe versie van Firefox voor iOS (versie 39). Met deze versie ontvangt u de volgende verbeteringen en functies:

Nieuwe Firefox-startpaginafuncties

Met Firefox kunt u eenvoudig terugspringen naar de activiteiten die u mogelijk nog niet had afgerond, of terugkeren naar interessante inhoud of deze ontdekken. U kunt uw Firefox-startpagina in iOS aanpassen om uw recente tabbladen en bladwijzers te kunnen vinden.

Firefox iOS 39 Homepage Firefox iOS 39 Homepage Settings