Welke browsers werken met Firefox Hello?

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Firefox Hello is uit Firefox verwijderd. Meer info.

Firefox Hello gebruikt een technologie met de naam WebRTC die video- en audiogesprekken in uw browser mogelijk maakt.

Moeten mijn vrienden Firefox gebruiken om aan mijn gesprekken deel te nemen?

Nee, ze hoeven alleen een WebRTC-ondersteunde browser te gebruiken, zoals Firefox, Google Chrome of Opera.

Noot: u hebt Firefox nodig om nieuwe gesprekken te beginnen of een contactenlijst te beheren.

Wat als de voorkeursbrowser van mijn vriend of vriendin niet wordt ondersteund?

De technologie die Firefox Hello gebruikt is open voor andere browsers die deze willen implementeren. Als uw vriend of vriendin geen ondersteunde browser wil gebruiken, kan hij of zij contact opnemen met het bedrijf van zijn of haar voorkeursbrowser en vragen WebRTC te gaan ondersteunen.

Wat is WebRTC?

WebRTC is een technologieproject waarmee u rechtstreeks via uw browser kunt communiceren - er is geen andere software nodig!

WebRTC gebruikt een eenvoudige groep regels (API genaamd) die niet beperkt is tot slechts één softwareprogramma. Programmeurs kunnen deze API ter hand nemen en in andere toepassingen gebruiken.

WebRTC is vrij en open voor mensen die willen bijdragen of de API voor andere projecten willen gebruiken. Zie de WebRTC-projectwebsite voor meer info.