De weergave van het mappenvenster wijzigen

Het mappenvenster wordt aan de linkerkant van het Thunderbird-venster weergegeven. Het venster toont al uw e-mailaccounts, de mappen die standaard worden aangemaakt (zoals ‘Verzonden’, ‘Prullenbak’ etc.) en de mappen die u handmatig hebt aangemaakt om uw berichten te ordenen.

default folder pane

In het mappenvenster zijn verschillende ‘weergaven’ te gebruiken. De weergave die u selecteert bepaalt hoe de mappen worden geordend en weergegeven, zonder dat dit invloed heeft op de mappen of berichten zelf. Selecteer Beeld > Mappen vanuit de menubalk of selecteer Mappen via de menuknop van de toepassing om de gewenste weergave te kiezen. De volgende opties zijn beschikbaar:

• Alle: dit is de standaardweergave, zoals in de afbeelding hierboven. Hierin worden alle e-mailaccounts en de mappen ervan weergegeven.
  • Samengevoegde: deze weergave combineert de berichten van al uw accounts in gelijksoortige mappen. In deze weergave bevatten uw Postvak IN, (evenals Archieven, Prullenbak etc.) de berichten van al uw postvakken van al uw accounts.
  • Ongelezen: deze weergave toont alleen accounts en mappen die ongelezen berichten bevatten.
  • Favoriete: u kunt een map tot ‘Favoriet’ maken door Bewerken > Favoriete map vanuit de menubalk, of door Mappen > Favoriete map via de menuknop van de toepassing te selecteren, of door met de rechtermuisknop op de mapnaam te klikken en Favoriete map te selecteren. Als u de weergave Favorieten selecteert, worden alleen de mappen die u als favoriet hebt opgegeven weergegeven.
  • Recente: in deze weergave zijn alleen mappen zichtbaar waarin de afgelopen 15 dagen activiteit is geweest.

Het mappenvenster heeft een Mappenvensterwerkbalk bovenaan die standaard de wisselaar voor mappenweergaven bevat. Open het menu Beeld, ga naar Werkbalken en selecteer Mappenvensterwerkbalk om de Mappenvensterwerkbalk in te schakelen.

Switcher TB52