Webmaker-creaties labelen met de Web Literacy Map

Help toekomstige webmakers en mentoren bij het onderwijzen van het web door uw creaties die bij de Web Literacy Map aansluiten te labelen!

Gebruik de onderstaande syntaxis om te verzekeren dat uw creaties opduiken als iemand naar een bepaald begrip zoekt vanaf de Web Literacy Map.

Web Literacy Map-labels toevoegen aan uw creaties:

1. Bepaal welke competentie of competenties uw creatie anderen helpt te onderwijzen. Meld u daarna aan bij Webmaker. Klik op My Makes en selecteer de creatie die u wilt labelen.
  2. De creatie wordt geladen in het hulpmiddel dat u hebt gebruikt om deze te maken.
  3. Voor Thimble: klik op de publicatieknop om het invoerveld voor labels zichtbaar te maken. Voor Popcorn: klik op het tabblad “Project”. Onder in dit paneel bevindt zich een invoerveld “tags”. thimble publish box
  4. Schrijf de compententielabels zoals hieronder vermeld. Zorg ervoor dat u het ampersandsymbool gebruikt in plaats van het woord “and”, en gebruik geen hoofdletters of spaties.
  5. Label uw project. Het toevoegen van het juiste metalabel aan de HTML van uw project is de sleutel tot het laten verschijnen in de juiste sectie van webmaker.org.
  6. Klik op Publish. Dat is alles! Bedankt voor het delen! Uw project zou nu moeten verschijnen wanneer mensen naar het label zoeken dat u hebt gebruikt om het project te labelen! Nu kunnen mensen het gebruiken, bewerken, vertalen en aan anderen onderwijzen. Goed werk!

weblitmapv1.1

Web Literacy Map-competentielabels

Vergeet niet de competentielabels exact zoals hieronder vermeld te schrijven. Zorg ervoor dat u het ampersandsymbool gebruikt in plaats van het woord “and”, en gebruik geen hoofdletters of spaties!

• Verkenningslabels:
    • Navigation
    • WebMechanics
    • Credibility
    • Search
    • Security
  • Bouwlabels:
    • Composing
    • Remixing
    • DesignAccessibility
    • CodingScripting
    • Infrastructure
  • Verbindingslabels:
    • Sharing
    • Collaborating
    • Community
    • Privacy
    • OpenPractices

Bent u problemen tegengekomen? Zit u vast? Neem hier contact op -- of meld hier een bug.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1xKvCxo