Ik heb hulp nodig met mijn Webmaker-account

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Hoe doe ik mee met Webmaker?

Volg deze stappen om met Webmaker mee te doen:

1. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina op de knop Meedoen met Webmaker.
  2. Voer uw e-mailadres in.
  3. Plaats een vinkje om met de voorwaarden akkoord te gaan en klik op Meedoen.
  4. Voer een gebruikersnaam in en klik op Account aanmaken.

Webmaker Join Button

Hoe meld ik me aan bij Webmaker?

1. Klik in de rechterbovenhoek van de pagina op op de koppeling Aanmelden.
  2. Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in.
  3. Controleer of u een e-mailbericht van Webmaker hebt ontvangen. Ziet u dit niet? Controleer dan uw ongewenste berichten (spam).
  4. Volg de in het e-mailbericht aangegeven instructies. Klik op Aanmelden of op Aanmelden en mij onthouden als u een privéapparaat gebruikt. Als u het e-mailbericht controleert op uw mobiel, kunt u de snelkoppeling naar een desktopcomputer kopiëren om u daar aan te melden.

Webmaker Join Button

Kan ik nog steeds mijn Persona-account gebruiken?

• Ja. Huidige gebruikers kunnen Persona blijven gebruiken of beginnen via de Webmaker-aanmelding, zoals hierboven beschreven. Er zijn geen extra handelingen nodig.
  • Om Persona te blijven gebruiken klikt u op de koppeling Aanmelden in de rechterbovenhoek van de pagina, eb daarna op ‘aanmelden met Persona’.
  • Hulp met Persona vindt u hier.

Webmaker Login with Persona

Waar vind ik mijn profiel en projecten?

• Uw Webmaker-domein is uw persoonlijke omgeving op het internet om al uw creaties te delen.
  • Elke gebruikersnaam krijgt een domein op http://gebruikersnaam.makes.org - dus als uw gebruikersnaam pizzadog is, dan wordt uw Webmaker-domein http://pizzadog.makes.org.

Kan ik een wachtwoord gebruiken in plaats van een Webmaker-aanmelding via e-mail?

• Ja. Bezoek uw profielinstellingen en klik op de koppeling voor het instellen van een wachtwoord.
  • Als u zich later bedenkt, kunt u vanuit de profielinstellingen ook teruggaan naar de Webmaker-aanmelding.

Webmaker Switch Login

Ik ben mijn wachtwoord kwijt. Wat moet ik nu doen?

1. Klik op de koppeling Wachtwoord vergeten?
  2. Controleer of u een e-mailbericht voor het opnieuw instellen van Webmaker hebt ontvangen. Kunt u dit niet vinden? Controleer dan uw ongewenste berichten (spam).
  3. Klik op de koppeling voor het opnieuw insteken van een wachtwoorden en volg de instructies op het scherm.

Webmaker Lost Password

Ik heb nog steeds problemen. Hoe kan ik hulp krijgen?

• Stuur een e-mailbericht naar makerparty@mozilla.org en beschrijf daarin zo gedetailleerd mogelijk het probleem, dan kijken wij wat er mis is.
  • Sluit u aan bij de gemeenschap en conversatie voor meer ondersteuning: http://discourse.webmaker.org/categor.../meet (vereist aanmelding).