Wat te doen als Firefox geen geluiden afspeelt

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 20648
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update, summary, kw
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Dit artikel beschrijft wat u kunt doen als u geen geluid hoort in Firefox.

• Controleer voordat u de instructies in dit artikel opvolgt of andere toepassingen op uw computer wel geluid kunnen afspelen. Als Firefox het enige programma is waarbij u geen geluid hoort, volg dan de onderstaande stappen voor probleemoplossing.

Als u wilt dat Firefox een “klik”-geluidseffect geeft wanneer u op een koppeling klikt, en als u andere kleine geluidseffecten wilt gebruiken, zoals Internet Explorer dat doet wanneer u webpagina’s bezoekt, kunt u de extensie Navigational Sounds proberen.

Dempen van Firefox-geluid opheffen

Noot: deze sectie is alleen van toepassing op Windows Vista of 7.
  1. Open Firefox en speel twee soorten video’s die geluid bevatten af:
    • Een op een website die plug-ins gebruikt, zoals YouTube.
    • Een op een website die geen plug-ins nodig heeft, zoals de Firefox-videopagina.
  2. Klik op het volumepictogram in de Windows-taakbalk.
  3. Klik op Mixer. Het venster Volumemixer zal verschijnen.
  4. Zorg ervoor dat de schuifregelaars van Mozilla Firefox en Plugin Container for Firefox niet gedempt zijn en dat deze zich niet onderaan bevinden.

Win7VolumeMixer

1. Open Firefox en klik op het volumepictogram in de Windows-taakbalk.
  2. Klik op Mixer. Het venster Volumemixer zal verschijnen.
  3. Zorg ervoor dat de schuifregelaar van Mozilla Firefox zich niet onderaan bevindt en dat deze niet is gedempt.

Fx7-VolMixerWin7

Overige oplossingen

Als u nog steeds problemen met het horen van geluid ervaart, volg dan de instructies in het artikel Bekende problemen met audio en video verhelpen.