Wat is nieuw in Firefox voor iOS (versie 6.0)

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Welkom terug bij een nieuwe versie van Firefox voor iOS! In versie 6.0 kunt u nu uw standaard e-mail-app wijzigen, zodat deze standaard wordt geopend wanneer u op een websitekoppeling tikt om iemand een e-mailbericht te sturen.

Tik gewoon op de menuknop van Firefox, en ga dan naar Openen met in het instellingenmenu om de e-mail-app van uw voorkeur te kiezen.

expand to email