Wat is mijn Pocket-e-mailadres?

Om aan te melden bij Pocket, moet u het e-mailadres weten dat is ingegeven bij uw registratie. Als u niet zeker weet welk e-mailadres u hebt gebruikt toen u registreerde voor Pocket, zijn er wat manieren om daar achter te komen:

Pocket op uw computer

Als u uw Pocket-account hebt gebruikt op uw computer, bent u waarschijnlijk nog steeds aangemeld. Bezoek uw Pocket-accountpagina om dit te controleren. Als u nog steeds bent aangemeld, ziet u een pagina met uw accountdetails, waaronder uw e-mailadres.

Pocket voor iPhone en iPad

Als u Pocket gebruikt op een iOS-apparaat (iPhone, iPad of iPod Touch), kunt u uw e-mailadres vinden in de Instellingen. Om dit te doen:

1. Open Pocket.
  2. Open het menu linksbovenin het scherm.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Zoek naar Account bewerken – uw Pocket-e-mailadres staat hier vermeld.

Pocket voor Android en Kindle Fire

Als u Pocket gebruikt op Android of een Kindle Fire, kunt u uw e-mailadres vinden in de Instellingen. Om dit te doen:

1. Open Pocket.
  2. Tik op het de overloopknop (drie verticale stippen rechtsbovenin uw scherm).
  3. Tik op Instellingen.
  4. Zoek naar Account bewerken – uw Pocket-e-mailadres staat hier vermeld.

Pocket-browserextensies

Google Chrome

Als u de Save to Pocket-extensie voor Google Chrome gebruikt, kunt u uw e-mailadres vinden als u de pagina Opties bezoekt. U doet dit zo:

1. Klik met uw rechtermuisknop (of gebruik Ctrl-klik) op de Pocket-knop en selecteer Opties.
  2. Hier ziet u uw e-mailadres naast de tekst ‘Aangemeld als:’.

U kunt ook de Opties voor de Pocket-extensie openen door de pagina Extensies van uw browser te bezoeken. Zoek hier de Save to Pocket-extensie en klik op de koppeling Opties.

Safari

Als u de Save to Pocket-extensie voor Safari gebruikt, kunt u uw e-mailadres vinden als u de pagina Opties bezoekt. U doet dit zo:

1. Open het Safari-menu bovenin uw scherm en selecteer Voorkeuren.
  2. Ga naar het tabblad Extensies en selecteer Save to Pocket.
  3. Plaats een vinkje voor Klik op mij om Pocket-instellingen te tonen.
  4. Hier ziet u uw e-mailadres naast de tekst ‘Aangemeld als:’.

Firefox

Als u Pocket in Firefox gebruikt, is de Pocket-werkbalkknop verbonden aan de Pocket-website. Open om te zien bij welke account u bent aangemeld gewoon Firefox en bezoek uw Pocket-accountpagina, waar u uw accountdetails vindt, waaronder uw e-mailadres.