Wat is er nieuw in Firefox voor iOS (versie 37)

Welkom bij een nieuwe versie van Firefox voor iOS. Met deze versie ontvangt u de volgende verbeteringen en functies:

Nieuw ontwerp van het menu Verbeterde bescherming tegen volgen

We hebben verbeteringen aan het menu Verbeterde bescherming tegen volgen (slotpictogram Padlock Fx89) aangebracht om u meer informatie en controle te bieden over beveiliging van de door u bezochte websites te bieden.

ETPiOS37

Eenvoudige toegang tot de startpagina

Voor snelle toegang tot uw startpagina vindt u nu de knop Home in de werkbalk. iOSHome_Toolbar

Accounts toevoegen aan de wachtwoordbeheerder

U kunt nu handmatig referenties toevoegen aan de wachtwoordbeheerder.

Starten op de startpagina

Firefox start op uw startpagina, telkens als u de browser opent na een paar uur, om te vermijden dat u wordt afgeleid door de tabbladen van uw laatste sessie.