Desktopwebsites bekijken in Firefox voor iOS

Als u websites bekijkt op uw iPhone of iPad, zien deze er vaak anders uit dan op een desktopcomputer. Hier leest u hoe u de weergave van mobiele websites kunt wijzigen om daarmee de vormgevingen van de desktopwebsite te zien.

Omschakelen naar desktopwebsite

1. Tik op het menu Pagina-acties.

PageActionsIOS29
  2. Tik op Desktopwebsite opvragen.
iosdesktoprequest39

Terugschakelen naar mobiele website

1. Tik op het menu Pagina-acties.

PageActionsIOS29
  2. Tik op Mobiele website opvragen.
Als u een keer een website in desktopweergave opvraagt, toont Firefox die website bij elk bezoek altijd in desktopweergave, totdat u terugschakelt naar mobiel.