Verdwenen bladwijzers herstellen in Firefox Developer Edition

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Als u Firefox Developer Edition voor de eerste keer start, wordt een nieuw profiel aangemaakt zonder uw bestaande bladwijzers, websitevoorkeuren of navigatiegeschiedenis. Lees hier hoe u in zowel de Developer Edition- als de standaardversie van de browser uw bladwijzers kunt herstellen en uw voorkeuren up-to-date kunt houden.

Optie 1: Firefox Sync in beide edities instellen

Houd uw bladwijzers synchroon door Firefox Sync in beide edities van de browser in te stellen.

Optie 2: de optie voor het gebruik van aparte profielen uitzetten

Typ about:preferences in de locatiebalk en druk op EnterReturn om de pagina about:preferences te benaderen. Verwijder het vinkje naast Tegelijkertijd uitvoeren van Firefox Developer Edition en Firefox toestaan.

dev edition same profile
Zie voor meer informatie over de Developer Edition het Mozilla Developer Network.