Uw zoekgeschiedenis wissen in Firefox voor Android

U kunt in Firefox voor Android op elk gewenst moment uw navigatiegeschiedenis wissen.

Navigatiegeschiedenis handmatig wissen

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Navigatiegegevens verwijderen in de sectie Privacy en beveiliging.
  4. Selecteer de soorten gegevens die u wilt verwijderen:
    • Open tabbladen
    • Navigatiegeschiedenis en websitegegevens
    • Cookies en websitegegevens
    • Gebufferde afbeeldingen en bestanden
    • Websitemachtigingen
    • Downloads
  5. Tik op Navigatiegegevens verwijderen.

Een specifieke webpagina uit uw navigatiegeschiedenis verwijderen

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Geschiedenis.
  3. Tik op de knop naast het item dat u wilt verwijderen.

Meerdere webpagina’s uit uw navigatiegeschiedenis verwijderen

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Geschiedenis.
  3. Houd een van de items die u wilt verwijderen lang ingedrukt.
  4. Tik op de overige items die u wilt verwijderen om ze te selecteren.
  5. Tik op het driepuntsmenu bovenaan de pagina.
  6. Tik op Verwijderen om de geselecteerde webpagina’s te verwijderen.

Navigatiegegevens wissen bij afsluiten

Deze optie verwijdert automatisch uw navigatiegeschiedenis, telkens als u Firefox via de optie Afsluiten in het hoofdmenu afsluit.

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Navigatiegegevens verwijderen bij afsluiten in de sectie Privacy en beveiliging.
  4. Schuif de schakelaar bij Navigatiegegevens verwijderen bij afsluiten aan.
  5. Kies de soorten gegevens die u bij afsluiten wilt verwijderen (open tabbladen, navigatiegeschiedenis en websitegegevens, cookies en websitegegevens, gebufferde afbeeldingen en bestanden, websitemachtigingen en downloads).
  6. De optie Afsluiten wordt nu in het Firefox-menu (drie puntjes) getoond. Als u deze optie gebruikt om een navigatiesessie af te sluiten worden de geselecteerde navigatiegegevens verwijderd.