Uw zoekgeschiedenis wissen in Firefox Zoeken

U kunt in Firefox voor Android op elk gewenst moment uw navigatiegeschiedenis wissen.

Navigatiegeschiedenis handmatig wissen

1. Tik op de menuknop.

Fenix79Menuandroidmenu89
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Navigatiegegevens verwijderen.
  4. Selecteer de soorten gegevens die u wilt verwijderen:
    • Open tabbladen
    • Navigatiegeschiedenis en websitegegevens
    • Cookies
    • Gebufferde afbeeldingen en bestanden
    • Websitemachtigingen
  5. Tik op Navigatiegegevens verwijderen.

Een specifieke webpagina uit uw navigatiegeschiedenis verwijderen

1. Tik op de menuknop.

Fenix79Menuandroidmenu89
  2. Tik op Geschiedenis.
  3. Tik op de drie puntjes naast de webpagina die u wilt verwijderen.
  4. Tik op Verwijderen.

Navigatiegegevens wissen bij afsluiten

Deze optie verwijdert automatisch uw navigatiegeschiedenis, telkens als u Firefox via de optie Afsluiten in het menu afsluit.

1. Tik op de menuknop.

Fenix79Menuandroidmenu89
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Navigatiegegevens verwijderen bij afsluiten.
  4. Schuif de schakelaar bij Navigatiegegevens verwijderen bij afsluiten aan.
  5. Kies de soorten gegevens die u bij afsluiten wilt verwijderen (open tabbladen, navigatiegeschiedenis, cookies, gebufferde afbeeldingen en bestanden en websitemachtigingen).
  6. De optie Afsluiten wordt nu in het Firefox-menu (drie puntjes) getoond. Als u deze optie gebruikt om een navigatiesessie af te sluiten worden de geselecteerde navigatiegegevens verwijderd.