Uw hoofdwachtwoord herinitialiseren als u het bent vergeten

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 19483
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update, summary
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Via de hoofdwachtwoord-functie kunt u alle lokaal opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden beschermen met een hoofdwachtwoord. Als u uw hoofdwachtwoord bent vergeten, moet u dit herinitialiseren.

Waarschuwing: het opnieuw initialiseren van uw hoofdwachtwoord zal al uw opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden verwijderen.
  1. Typ de volgende locatie in de locatiebalk:
    chrome://pippki/content/resetpassword.xul
  2. Druk op EnterReturn.
  3. De pagina “Hoofdwachtwoord herinitialiseren” zal verschijnen. Klik op de knop Herinitialiseren om uw hoofdwachtwoord opnieuw te initialiseren.

forgotmymasterpassword-en.pngFx5Win7ResetMasterPW

Onthoudt: het opnieuw initialiseren van uw hoofdwachtwoord zal al uw opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden verwijderen.