Thunderbird-gegevens naar een nieuwe computer verplaatsen

Thunderbird bewaart uw gegevens op een aparte locatie, gescheiden van de programmabestandentoepassing, die uw profielmap wordt genoemd. Om uw gegevens te verplaatsen, kopieert u uw profielmap naar de gelijkwaardige locatie op uw nieuwe computer.

1. Klik op de menuknop Fx57Menu , ga naar Help en selecteer Probleemoplossingsinformatie.Ga naar het menu Help en selecteer Probleemoplossingsinformatie.
  2. Klik op Map openenMap openenTonen in Finder. Uw Thunderbird-profielmap wordt in Windows VerkennerBestandsverkennerFinder geopend.
  3. SluitSluit Thunderbird af.
  4. GaOpen vanuit uw profielmap van Thunderbird drie niveaus omhooghet menu Ga en selecteer tweemaal Bovenliggende map.
  5. Klik met de rechtermuisknopKlik terwijl u de Control-toets ingedrukt houdt op de map Thunderbird en selecteer Kopiëren‘Thunderbird’ kopiëren.
  6. Ga naar de schijf die u gebruikt om uw gegevens over te zetten, klik met de rechtermuisknophoud de Ctrl-toets ingedrukt terwijl u binnen de schijf klikt, en selecteer PlakkenItem plakken.
  7. KlikHoud op de bestemmingscomputer met de rechtermuisknopde Ctrl-toets ingedrukt terwijl u op uw Thunderbird-back-upmap klikt, en selecteer Kopiëren‘Thunderbird’ kopiëren.
  8. Open Thunderbird en sluit het accountset-upvenster als dit verschijnt.
  9. Klik op de menuknop Fx57Menu , ga naar Help en selecteer Probleemoplossingsinformatie.Ga naar het menu Help en selecteer Probleemoplossingsinformatie.
  10. Klik op Map openenMap openenTonen in Finder. Uw Thunderbird-profielmap wordt in Windows VerkennerBestandsverkennerFinder geopend.
  11. SluitSluit Thunderbird af.
  12. Ga vanuit uw profielmap van Thunderbird drie niveaus omhoog.
  13. Klik met de rechtermuisknopKlik terwijl u de Control-toets ingedrukt houdt binnen de map en selecteer PlakkenItem plakken.
  14. Kies voor het vervangen van uw huidige gegevens als hierom wordt gevraagd.
Als u de profielbeheerder hebt gebruikt om uw gegevens op een aangepaste locatie te bewaren, maak dan een nieuw profiel aan op dezelfde locatie als die van uw bestand prefs.js. Thunderbird gebruikt dan de al bestaande gegevens.