Template:syncsetup10

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 22805
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie
  1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop Firefox (menu Extra in Windows XP) en selecteer Sync instellen. Het venster Firefox Sync-set-up wordt geopend.
  2. Klik op Een nieuwe account aanmaken.
  3. Vul uw accountdetails in:
    Sync Setup 10 - Win
    • Voer uw e-mailadres in.
    • Kies een wachtwoord en voer dit een tweede keer in om er zeker van te zijn dat u het juist hebt ingevoerd.
    • Ga akkoord met de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid.
    • Bevestig dat u geen robot bent!
    • Klik op Sync-opties om de gegevens die worden gesynchroniseerd te wijzigen. Standaard worden uw bladwijzers, wachtwoorden, voorkeuren, geschiedenis en tabbladen gesynchroniseerd.Standaard worden uw add-ons, bladwijzers, wachtwoorden, voorkeuren, geschiedenis en tabbladen gesynchroniseerd.
    • Klik tot slot op Volgende.
  4. U ziet een melding met de tekst Set-up voltooid!. Klik op Sluiten om het voortgangsvenster te sluiten en terug te gaan naar Firefox. Geen zorgen, uw gegevens zullen op de achtergrond verder worden versleuteld en geüpload.
    Noot: deze eerste synchronisatie zou snel moeten plaatsvinden, maar kan meer dan 30 minuten duren, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die moeten worden gesynchroniseerd.
  1. Klik in de menubalk op het menu Extra en selecteer Sync instellen. Het venster Firefox Sync-set-up wordt geopend.
  2. Klik op Een nieuwe account aanmaken.
  3. Vul uw accountdetails in:
    Sync Setup 10 - Mac
    • Voer uw e-mailadres in.
    • Kies een wachtwoord en voer dit een tweede keer in om er zeker van te zijn dat u het juist hebt ingevoerd.
    • Ga akkoord met de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid.
    • Bevestig dat u geen robot bent!
    • Klik op Sync-opties om de gegevens die worden gesynchroniseerd te wijzigen. Standaard worden uw bladwijzers, wachtwoorden, voorkeuren, geschiedenis en tabbladen gesynchroniseerd.Standaard worden uw add-ons, bladwijzers, wachtwoorden, voorkeuren, geschiedenis en tabbladen gesynchroniseerd.
    • Klik tot slot op Verdergaan.
  4. U ziet een melding met de tekst Set-up voltooid!. Klik op Sluiten om het voortgangsvenster te sluiten en terug te gaan naar Firefox. Geen zorgen, uw gegevens zullen op de achtergrond verder worden versleuteld en geüpload.
    Noot: deze eerste synchronisatie zou snel moeten plaatsvinden, maar kan meer dan 30 minuten duren, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die moeten worden gesynchroniseerd.
  1. Klik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en selecteer Sync instellen. Het venster Firefox Sync-set-up wordt geopend.
  2. Klik op Een nieuwe account aanmaken.
  3. Vul uw accountdetails in:
    Sync Setup 10 - Lin
    • Voer uw e-mailadres in.
    • Kies een wachtwoord en voer dit een tweede keer in om er zeker van te zijn dat u het juist hebt ingevoerd.
    • Ga akkoord met de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid.
    • Bevestig dat u geen robot bent!
    • Klik op Sync-opties om de gegevens die worden gesynchroniseerd te wijzigen. Standaard worden uw bladwijzers, wachtwoorden, voorkeuren, geschiedenis en tabbladen gesynchroniseerd.Standaard worden uw add-ons, bladwijzers, wachtwoorden, voorkeuren, geschiedenis en tabbladen gesynchroniseerd.
    • Klik tot slot op Volgende.
  4. U ziet een melding met de tekst Set-up voltooid!. Klik op Sluiten om het voortgangsvenster te sluiten en terug te gaan naar Firefox. Geen zorgen, uw gegevens zullen op de achtergrond verder worden versleuteld en geüpload.
    Noot: deze eerste synchronisatie zou snel moeten plaatsvinden, maar kan meer dan 30 minuten duren, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die moeten worden gesynchroniseerd.