Template:optionspreferences TB

Klik boven in het Thunderbird-venster op het menu Extra (Alt + x) en selecteer Opties…OptiesKlik in de menubalk op het menu Thunderbird en selecteer VoorkeurenKlik boven in het Thunderbird-venster op het menu Bewerken en selecteer Voorkeuren, of klik op de menuknop New Fx Menu en kies Opties…OptiesVoorkeuren.

Deze aardige mensen hebben dit artikel helpen schrijven: Tonnes. U kunt ook helpen - lees hier hoe.