Template:adddevices

1. Klik op de knop Startpagina (of typ about:home in de locatiebalk) om de standaard Firefox-startpagina zichtbaar te maken.
  2. Klik onder in de startpagina op de koppeling Sync om het instellingenvenster van Sync te openen.
    Home Page Sync Button - Win Home Page Sync Button - Mac Home Page Sync Button - Lin
  3. Klik daarna op de koppeling Een apparaat koppelen. Het venster Firefox Sync-set-up wordt geopend.
    Pair a device - Win Pair a device - Mac Pair a device - Lin
  4. Voer de code van twaalf tekens die op uw andere apparaat werd gegenereerd in en klik op VolgendeVerdergaan.
    Add Device - Win 2 Add Device - Mac 2 Add Device - Lin 2
  5. Zodra de code is geaccepteerd, ziet u een melding Apparaat verbonden en zal uw apparaat direct beginnen met de synchronisatie. Klik op VoltooienKlaar om het set-upvenster te sluiten.
  1. Start Firefox op het apparaat dat u wilt toevoegen en klik op de knop Menu new FX Menu om het paneel te openen.
  2. Klik aan de onderkant van het paneel op Aanmelden by Sync.
  3. Klik op Beginnen om naar de aanmeldingspagina te gaan.
  4. Klik aan de onderkant van de pagina op Aanmelden. Voer hetzelfde e-mailadres en wachtwoord in als dat u voor uw andere apparaat hebt gebruikt.
  5. Nadat u bent aangemeld, zal Firefox met het synchroniseren van uw gegevens beginnen. Dat is alles!