Template:adddevices

1. Klik in de sectie Firefox Sync-account op Een apparaat toevoegen. Het venster Een apparaat toevoegen zal worden geopend.
    Add Device Win1 Add Device Mac1 Add Device Lin1

2. Voer in het venster Een apparaat toevoegen de code in zoals deze op uw tweede apparaat wordt weergegeven. Klik daarna op VolgendeVerdergaan.
    Add Device Win2 Add Device Mac2 Add Device Lin2
  3. Zodra de code is geaccepteerd, ziet u een melding Apparaat verbonden en zal uw apparaat direct beginnen met de synchronisatie. Klik op VoltooienKlaar om het set-upvenster te sluiten en naar het paneel Sync terug te keren.
    Add Device Win3 Add Device Mac3 Add Device Lin3
  1. Klik op de knop Startpagina (of typ about:home in de locatiebalk) om de standaard Firefox-startpagina zichtbaar te maken.
  2. Klik onder in de startpagina op de koppeling Een apparaat koppelen. Het venster Firefox Sync-set-up wordt geopend.
    Add Device - Win 1 Add Device - Mac 1 Add Device - Lin 1
  3. Voer de code van twaalf tekens die op uw andere apparaat werd gegenereerd in en klik op VolgendeVerdergaan.
    Add Device - Win 2 Add Device - Mac 2 Add Device - Lin 2
  4. Zodra de code is geaccepteerd, ziet u een melding Apparaat verbonden en zal uw apparaat direct beginnen met de synchronisatie. Klik op VoltooienKlaar om het set-upvenster te sluiten.
  1. Klik op de knop Startpagina (of typ about:home in de locatiebalk) om de standaard Firefox-startpagina zichtbaar te maken.
  2. Klik onder in de startpagina op de koppeling Sync om het instellingenvenster van Sync te openen.
    Home Page Sync Button - Win Home Page Sync Button - Mac Home Page Sync Button - Lin
  3. Klik daarna op de koppeling Een apparaat koppelen. Het venster Firefox Sync-set-up wordt geopend.
    Pair a device - Win Pair a device - Mac Pair a device - Lin
  4. Voer de code van twaalf tekens die op uw andere apparaat werd gegenereerd in en klik op VolgendeVerdergaan.
    Add Device - Win 2 Add Device - Mac 2 Add Device - Lin 2
  5. Zodra de code is geaccepteerd, ziet u een melding Apparaat verbonden en zal uw apparaat direct beginnen met de synchronisatie. Klik op VoltooienKlaar om het set-upvenster te sluiten.