Template:adddevices

1. Start Firefox op het apparaat dat u wilt toevoegen en klik op de menuknop new FX Menu Fx57Menu .
  2. Klik aan de onderkant van het menu op Aanmelden bij Sync.
  3. Klik in het paneel SyncFirefox-account dat wordt geopend op Aanmelden.
  4. Voer op de pagina Aanmelden hetzelfde e-mailadres en wachtwoord in als dat u op uw andere apparaat hebt gebruikt.
  5. Nadat u zich hebt aangemeld, zal Firefox met het synchroniseren van uw gegevens beginnen. Dat is alles!