De taal van de websites die ik bezoek verandert als ik Mozilla VPN inschakel – wat kan ik doen

Als u een VPN gebruikt om verbinding te maken met het internet, gebruikt u het IP-adres van één van onze versleutelde servers in plaats van uw echte IP-adres. Als gevolg hiervan kunnen sommige websites inhoud aanpassen aan uw locale, afhankelijk van de serverlocatie waarmee u bent verbonden.

Als u bijvoorbeeld verbindt met de server in Japan, kunnen sommige websites hun inhoud daaraan aanpassen en ziet u Japanse in plaats van Nederlandse tekst.

Probeer om dit te voorkomen een regio te selecteren die Nederlands of Engels als primaire taal heeft, zoals locaties in de V.S.. Volg om de serverlocatie te wijzigen de stappen in het artikel Hoe kies ik mijn server op Mozilla VPN?.