De standaardzoekmachine wijzigen in Firefox Klar voor iOS

Deze pagina beschrijft een aantal nieuwe functies in Firefox Klar. Als uw Firefox Klar er anders uitziet, geen nood. Binnenkort zult u de nieuwe versie ontvangen.

Firefox Klar for iOS biedt de optie om uw standaardzoekmachine te wijzigen. Dit doet u als volgt:

1. Tik op het tandwiel om naar het menu Instellingen te gaan:

focus ios settings 8
  2. Tik op de selectie onder Zoekmachine om deze te wijzigen.
  3. Kies de gewenste zoekmachine in de lijst (Noot: uw keuzemogelijkheden kunnen per regio en versie verschillen).
    search engines focus
  4. Tik twee keer op het pijltje voor teruggaan in de linkerbovenhoek om uw instellingen op te slaan en naar het startscherm terug te keren.