Webpagina’s opslaan als PDF’s in Firefox voor iOS

Firefox for iOS Firefox for iOS Aangemaakt: 01/09/2023

Met Firefox kunt u volledige schermafdrukken maken, die u kunt delen of als PDF’s op uw apparaat kunt opslaan.

Om een volledige schermafdruk te maken:

1. Ga naar de website die u als PDF wilt opslaan.
  2. Houd de knop volume omhoog en de zijknop tegelijkertijd ingedrukt om een schermafdruk te maken (voor iPhones met Touch ID, druk tegelijkertijd op de zijknop en de knop Home).
  3. Tik op de schermafdrukminiatuur die rechts onderin verschijnt.
  4. Tik, in het scherm dat hierna wordt geopend, op de optie Volledige pagina rechts bovenin.
  5. Tik op Gereed om de gehele webpagina op te slaan.
  6. Tik op Opslaan als PDF.

iOS_fullPageSS