Een zoekmachine verwijderen in Firefox Focus voor iOS

Deze pagina beschrijft een aantal nieuwe functies in Firefox Focus. Als uw Firefox Focus er anders uitziet, geen nood. Binnenkort zult u de nieuwe versie ontvangen.
Firefox Focus bevat ingebouwde zoekmachines, en u kunt er zelfs meerdere toevoegen. U kunt de lijst ook opschonen door ongewenste zoekmachines te verwijderen:

1. Tik op de knop Menu in de werkbalk:

FocusmenuToolbar

2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op de optie onder Zoeken.
  4. Tik in de rechterbovenhoek op Bewerken.
  5. Tik op het pictogram Verwijderen ios delete icon naast de zoekmachine die u wilt verwijderen.
  6. Tik op Verwijderen.
  7. Tik op Gereed.
  8. Tik op pijltje voor teruggaan om uw wijzigingen op te slaan en naar het vorige scherm terug te gaan.