Privacybeleid

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Firefox OS, Firefox Marketplace en everything.me™ hebben hun eigen privacybeleid. Dit artikel legt uit hoe u ze kunt benaderen.

Via de volgende koppelingen kunt u diverse privacybeleiden benaderen:

Ze zijn ook toegankelijk op uw Firefox OS-apparaat.

1. Open de applicatie Instellingen.
  2. Tik op het pictogram Settings App (small) .
  3. Scroll omlaag naar de sectie Apparaat en tik op Apparaatgegevens.

settings - device information
  4. Scroll omlaag naar de sectie Over Firefox OS en tik op de knop Uw privacy.

settings - device information - your privacy
  5. Kies het gewenste product of de service om het privacybeleid ervan te lezen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/19evSHM