Zijn er onderzoeken over Open Badges beschikbaar?

Huidige onderzoeken over Open Badges zijn hier beschikbaar: http://www.reconnectlearning.org/case-studies/ (gepubliceerd in februari 2014).

De Badges for Lifelong Learning Competition werd gesteund door de John D. and Catherine T. MacArthur Foundation, met aanvullende steun van de Gates Foundation en in partnerschap met Mozilla. Deze competitie leverde tot $2 miljoen op aan subsidies voor 30 innovatieve badgesystemen als onderdeel van de Badges for Lifelong Learning Competition. Klik hier voor meer info over de initiële stadia van elk gefinancierd project.

Mozilla’s Senior Director for Learning + Badges, Erin Knight, schreef een technisch document “Open Badges for Lifelong Learning”, dat hier beschikbaar is: http://bit.ly/EKwhitepaper

Onze Badge System Implementation Director Carla Casilli en onze Design Research Lead Emily Goligoski leiden een wekelijkse community call, gericht op Open Badges-onderzoek en Badge System-ontwerp. Deze gesprekken worden wekelijks gehouden op woensdagen om 08:00 PT / 11:00 ET / 16:00 UTC: http://bit.ly/ob-research


Deel dit artikel: http://mzl.la/1ApHrGV

Was dit artikel nuttig? Een moment geduld…

Deze aardige mensen hebben dit artikel helpen schrijven: Tonnes. U kunt ook helpen - lees hier hoe.