Ik heb nooit een Pocket-wachtwoord ingesteld. Hoe kan ik er een aanmaken?

Als u hebt geregistreerd bij Pocket met uw Firefox-, Apple- of Google-account, hebt u waarschijnlijk geen Pocket-specifiek wachtwoord om aan te melden. Dit is ook het geval als u uw Pocket-account hebt overgezet naar een aanmelding met Firefox, Google of Apple.

Een wachtwoord is vereist om aan te melden bij uw Pocket-account voor toepassingen die uw Pocket-e-mailadres en -wachtwoord vereisen voor externe apps als Feedly en Flipboard.

1. Bezoek de pagina Wachtwoord vergeten? en voer uw e-mailadres in.
  2. Controleer uw Postvak IN op een bericht van Pocket. Dit bevat een koppeling die u naar een pagina brengt waar u een wachtwoord kunt kiezen voor uw account.