Een nieuw tabblad openen in Firefox Klar

Deze pagina beschrijft een aantal nieuwe functies in Firefox Klar. Als uw Firefox Klar er anders uitziet, geen nood. Binnenkort zult u de nieuwe versie ontvangen.

Firefox Klar maakt het surfen op en wisselen tussen verschillende webpagina’s makkelijker; open daarvoor meerdere tabbladen. U kunt uw open tabbladen eenvoudig bekijken als u er aan toe bent. Als u klaar bent met uw sessie, kunt u met één tik op een knop uw sessie wissen.

Een koppeling openen in een nieuw tabblad

1. Houd uw vinger op een koppeling op een webpagina om een menu zichtbaar te maken.
  2. Tik op Koppeling openen in nieuw tabblad.
    open in a new tab focus android
  3. De pagina wordt in een nieuw tabblad geopend, en er verschijnt een getal om aan te geven hoeveel tabbladen u hebt geopend.
tabs focus for android

Uw open tabbladen bekijken

1. Een getal rechts onderaan geeft aan hoeveel tabbladen u hebt geopend.
    tabs focus for android
  2. Tik op dat getal om een lijst van open tabbladen zichtbaar te maken.
    open link menu focus
  3. Tik op de pagina die u wilt bezoeken, of kies Navigatiegeschiedenis wissen om uw sessie te beëindigen en te wissen.