Naar de radio luisteren in Firefox OS

Hoe luister ik naar de radio in Firefox OS?

Tik op Radio App (Small) om de FM-radio-applicatie te openen.

Nadat deze is geopend, kunt u uw favoriete station vinden door op de knoppen Terug Radio back (small) en Radio forward (small) Vooruit te tikken of door over de schaal boven in uw scherm te vegen.

Radio change station

U kunt uw favoriete stations opslaan door op de ster naast de frequentie te tikken. Opgeslagen stations kunt u verwijderen door hetzelfde te doen.

Radio FM save radio

Wilt u naar de radio luisteren zonder een hoofdtelefoon te dragen? Zet hem op luidsprekermodus door op het luidsprekerpictogram te tikken.

radio speaker

Noot: u moet een hoofdtelefoon hebben aangesloten om een radiosignaal te ontvangen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/XYrIKU