Naar de radio luisteren in Firefox OS

Luister rechtstreeks op uw Firefox OS-telefoon naar uw favoriete radiostations met de FM-radio-applicatie!

Radiostations vinden

U kunt uw favoriete station vinden door op de knoppen Terug Radio back (small) en Radio forward (small) Vooruit te tikken of door over de schaal boven in uw scherm te vegen.

Radio change station

Uw favoriete radiostations opslaan

U kunt uw favoriete stations opslaan door op de ster naast de frequentie te tikken. Opgeslagen stations kunt u verwijderen door nogmaals op de ster te tikken.

Radio FM save radio

Luisteren in luidsprekermodus

Wilt u naar de radio luisteren zonder een hoofdtelefoon te dragen? Zet hem op luidsprekermodus door op het luidsprekerpictogram te tikken.

radio speaker

Noot: u moet een hoofdtelefoon hebben aangesloten om een radiosignaal te ontvangen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1EYirty