Mijn privacy-instellingen zijn gewijzigd van Aangepast naar Standaard

Als uw instelling voor bescherming tegen volgen in about:preferences#privacy is ingesteld op Aangepast, maar uw aangepaste opties exact overeenkomen met de Standaardinstellingen, schakelt Firefox terug naar Standaard. U raakt de geselecteerde privacyopties niet kwijt, aangezien uw aangepaste instellingen overeenkomen met de standaardinstellingen.

Terugwisselen naar Aangepaste instellingen

U kunt te allen tijde terugwisselen naar Aangepaste instellingen en opties die afwijken van de standaardinstellingen kiezen. Lees voor meer info Instellingen van Verbeterde bescherming tegen volgen aanpassenhet artikel Inhoudsblokkering onder Aangepaste instellingen.