Multi-hop: uw gegevens tweemaal versleutelen voor verbeterde beveiliging bij het gebruik van Mozilla VPN

Als u met Mozilla VPN op uw apparaat op het internet navigeert, worden uw gegevens versleuteld en via een beveiligde webserver geleid, wat voorkomt dat anderen uw online activiteit kunnen herleiden naar uw IP-adres. U kunt voor extra bescherming Mozilla VPN configureren om uw gegevens tweemaal te versleutelen via meerdere servers.

Volg deze stappen om dubbele versleuteling op uw apparaat in te schakelen:

1. Open Mozilla VPN en klik op Locatie selecteren.
  2. Selecteer Multi-hop.
  3. Kies een ingangslocatie en een uitgangslocatie. Dit zijn de twee servers die worden gebruikt om uw gegevens te versleutelen terwijl u surft.

De onlangs door u geconfigureerde servers verschijnen onder Recente verbindingen.

MultiHop

Zijn er nadelen aan het gebruik van meerdere servers om mijn gegevens te versleutelen?

Als u meerdere servers gebruikt om uw dataverkeer te versleutelen, kunt u dat merken aan een tragere internetsnelheid en het sneller leeglopen van de batterij van uw mobiele apparaat; ook kan het aantal landen waaruit u kunt kiezen kleiner zijn.