Mozilla VPN automatisch starten als uw apparaat start

Mozilla VPN start voor de meeste gebruikers bij het starten van het apparaat standaard automatisch op en maakt verbinding. U kunt bevestigen dat deze functie is ingeschakeld door deze stappen te volgen:

Waarschuwing: vanwege externe beperkingen kunnen sommige Android-gebruikers merken dat Mozilla VPN niet automatisch start bij opstarten. Maak in dat geval handmatig verbinding door de stappen in dit artikel te volgen.
  1. Open Mozilla VPN.
  2. Klik op het instellingenpictogram vpn settings icon.
  3. Klik op Appvoorkeuren.
    VNP autoconnect 1
  4. Zorg ervoor dat er een vinkje naast VPN verbinden bij opstarten staat.
    Waarschuwing: vanwege apparaatbeperkingen wordt de functie Verbinden bij opstarten niet ondersteund op iOS.
    VNP autoconnect 2
Noot: Mozilla VPN maakt automatisch verbinding met de laatst gebruikte server.

Gerelateerde inhoud