De miniaturen op de nieuw-tabbladpagina ontbreken - Hoe krijg ik ze terug

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 51634
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

De Nieuwe tabbladpagina van Firefox toont afbeeldingen van websites die u regelmatig bezoekt. Soms worden alleen sommige of helemaal geen afbeeldingen weergegeven. Hier wordt uitgelegd waarom dat gebeurt en hoe u ze kunt terugkrijgen als dat mogelijk is.

Belangrijk: als uw nieuwe tabbladpagina onverwacht is gewijzigd zodat deze een website weergeeft, zie dan Een werkbalk verwijderen die uw zoek- of startpagina van Firefox heeft overgenomen.

De afbeeldingen weer inschakelen

Er bevindt zich een kleine rasterknop in de rechterbovenhoek van de pagina waarmee u de afbeeldingen kunt in- en uitschakelen. Wellicht is het alleen nodig hier op te klikken om ze zichtbaar te maken.

show new tab page

Firefox nieuwe afbeeldingen voor de nieuwe tabbladpagina laten maken

De afbeeldingen zullen worden hersteld zodra u de nieuwe tabbladpagina gebruikt om weer naar die websites te gaan.

1. Open de nieuwe tabbladpagina door op de knop + op de tabbladenstrook te klikken.
  2. Klik op een van de lege afbeeldingen om naar een website te gaan. Houd er rekening mee dat dit alleen werkt voor klikken met de linkermuisknop, niet voor openen in een nieuw tabblad.
  3. Dit is belangrijk - wacht totdat het laden van de website is voltooid (wacht totdat het draaiende groeneblauweoranje laadpictogram in het tabblad stopt).
  4. Open de nieuwe tabbladpagina opnieuw; u ziet een nieuwe afbeelding voor de zojuist bezochte website.
  5. Herhaal dit proces voor de rest van de ontbrekende afbeeldingen.
Noot: bij sommige websites mogen geen afbeeldingen worden gegenereerd en opgeslagen, zodat ze zelfs na het uitvoeren van de bovenstaande stappen leeg verschijnen. Ook zal het wissen van uw navigatiegeschiedenis (handmatig of automatisch wanneer Firefox wordt gesloten) de afbeeldingen verwijderen.