Meldingen wissen in Firefox OS

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

1. Meldingen verschijnen boven in uw startscherm en op het vergrendelscherm.

home screen notifications

2. Om het meldingenvak te openen trekt u dit omlaag vanaf de bovenkant van uw startscherm.

open notification tray

3. Tik op een melding om deze weer te geven.
  4. Tik op Alles wissen om alle meldingen uit het scherm te verwijderen.
Tip: open de app Instellingen Settings icon en tik daarna op Meldingen om meldingen in en uit te schakelen of aan te passen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/WOFrGk