Lightning installeren in Thunderbird

Dit artikel legt uit hoe u Lightning kunt installeren in Mozilla Thunderbird.

Vereisten

De actuele vrijgegeven versie van Lightning vereist altijd de actuele vrijgegeven versie van Mozilla Thunderbird (maar oudere versies van Lightning zijn beschikbaar voor eerdere versies van Thunderbird). Zo was bijvoorbeeld op 13 maart 2012 de actuele versie van Thunderbird versie 11 en de ermee overeenkomende actuele versie van Lightning was 1.3, en Lightning 1.2 was voor Thunderbird 10, enzovoorts.

Downloaden

U kunt de laatst vrijgegeven versie van Lightning downloaden, of de laatste build van het ontwikkelingskanaal. De build van het ontwikkelingskanaal bevat meer functies dan de laatste stabiele versie, maar kan ernstige bugs bevatten die gegevensverlies of het crashen van uw toepassing kunnen veroorzaken. Deze build is ontworpen voor het testen van ontwikkelversies van Thunderbird.

BELANGRIJK: gebruik de builds van het ontwikkelingskanaal niet met productiegegevens, omdat gegevensverlies en andere enge dingen kunnen optreden. Als u geen risico op het verliezen van gegevens wilt lopen, gebruik dan de laatst vrijgegeven versie.

Downloadkoppelingen:

Installatie

BELANGRIJK: als u de oude Calendar-extensie hebt gebruikt, verzeker u er dan van dat u een back-up maakt van het ICS-bestand dat hierdoor in uw profielmap is geplaatst, en de-installeer de Calendar-extensie voordat u Lightning installeert. Nadat u Lightning hebt geïnstalleerd, kunt u vervolgens uw oude gebeurtenissen en taken importeren vanuit de back-up van het ICS-bestand.
  1. Open de extensiebeheerder in Thunderbird door het menu Extra te openen en op het menu-item Add-ons te klikken.
  2. Klik op de knop Installeren… in de linkeronderhoek van het venster Add-ons.
  3. Bepaal de locatie van het bestand dat u hebt gedownload, selecteer dit en klik op OK.
  4. Sluit Thunderbird en open het opnieuw om de installatie te voltooien.
  5. Lees de uitgaveopmerkingen van Lightning voordat u deze software gebruikt.

Gefeliciteerd, uw agendatoepassing zou nu juist moeten zijn geïnstalleerd! U kunt eventueel de andere De agenda-add-on Lightning gebruiken bekijken.

Deel dit artikel: <a href="http://mzl.la/1ApHimT">http://mzl.la/1ApHimT</a>