Waarom is mijn knop “Verzenden” vervangen door “Later verzenden”

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Wanneer Thunderbird in offlinemodus werkt, wordt de knop “Verzenden” in berichtopstelvensters vervangen door “Later verzenden”.

De offlinemodus wordt ingeschakeld via de opdracht Bestand | Offline | Offline werken.

De offlinemodus kan ook automatisch door Thunderbird worden ingeschakeld als wordt gedetecteerd dat uw netwerkverbinding niet beschikbaar is.

Als de knop “Verzenden” in uw berichtopstelvenster dus op mysterieuze wijze is vervangen door “Later verzenden”, denkt Thunderbird dat u zich in offlinemodus bevindt, en kunt u uw knop “Verzenden” terugkrijgen door Thunderbird iets anders te vertellen. Ga naar Bestand | Offline en controleer of Offline werken is aangevinkt. Als dat zo is, selecteert u dit menu-item om het uit te schakelen. Als dat niet werkt, of als het menu-item niet is aangevinkt, probeer Thunderbird dan opnieuw te starten. Als dat ook niet werkt, controleer dan of uw netwerkverbinding wel werkt.