Update voor Accuweather of Wikipedia wordt niet gedownload op ZTE Open

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Als u de blauwe ZTE Open-telefoon hebt en updates voor de apps Accuweather of Wikipedia probeert te downloaden, merkt u wellicht dat het downloaden ervan nooit zal worden voltooid.

U kunt de updates als volgt installeren:

1. Probeer de update voor Accuweather of Wikipedia nogmaals te downloaden. De update wordt niet gedownload, maar dat is in orde.
  2. Tik op de downloadvoortgang en vervolgens op de knop Ja die verschijnt om te bevestigen dat u het downloaden wilt stoppen.

update_error
  3. Herstart nu uw apparaat door de aan-uitknop ingedrukt te houden en dan Herstarten te selecteren.

De update wordt tijdens het herstarten geïnstalleerd en de melding wordt gewist.