Kan geen berichten verwijderen

Als u geen berichten kunt verwijderen in Thunderbird, kan dit worden veroorzaakt door een beschadigde prullenbakmap.

U kunt als volgt de beschadigde prullenbakmap verwijderen en een nieuwe aanmaken:

1. Open eerst uw profielmap:
    • Klik in de rechterbovenhoek van het Thunderbird-venster op de menuknop New Fx Menu , selecteer dan Help en dan Probleemoplossingsinformatie. Het tabblad Probleemoplossingsinformatie wordt geopend.
    • Klik onder de sectie Toepassingsbasics op Map tonenTonen in FinderMap openen. Er wordt een venster met daarin uw profielbestandenmap geopend.
  2. Sluit Thunderbird.
  3. Open de map Mail (of ImapMail) in uw bestandsbeheerder (afhankelijk van of u POP of IMAP met de betreffende account gebruikt).
  4. Open de map met de naam van uw inkomende mailserver (iets als imap.googlemail.com of pop.googlemail.com).
  5. Selecteer de bestanden Trash en Trash.msf en verwijder deze. Bij sommige accounts kunnen deze de naam Bin of Deleted hebben.
  6. Herstart Thunderbird.
    • Als u IMAP gebruikt, zal automatisch een nieuwe map Trash door Thunderbird worden aangemaakt.
    • Als u POP gebruikt:
      1. Klik in de mappenlijst met de rechtermuisknop op de naam van uw account en selecteer Nieuwe map….
      2. Voer als mapnaam Trash in en geef bevestiging door op Map aanmaken te klikken.

De map Trash zal weer verschijnen en u zou weer e-mail moeten kunnen verwijderen.

Deel dit artikel: http://mzl.la/1ApHx1w