Kan Firefox niet instellen als standaardbrowser voor iOS

Momenteel staat Apple niet toe dat u de standaardbrowser op iPad-, iPhone- en iPod touch-apparaten wijzigt.

U kunt echter pagina's van Safari naar Firefox verzenden:

1. Tik in Safari op het pictogram voor delen share button ios .
  2. Kies Firefox als bestemming. Als Firefox niet voorkomt in de opties, tikt u op de knop Meer:
    more button marketplace
  3. Tik op de schakelaar naast Firefox om deze in te schakelen.

Als u deze wijziging in de toekomst wilt zien, kunt u op de site feedback geven voor Apple: Apple-feedback.

// Deze aardige mensen hebben dit artikel helpen schrijven:Fjoerfoks, Lamont Gardenhire. U kunt ook helpen - lees hier hoe.