Java toestaan op vertrouwde websites

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 35234
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Om u te beschermen laat Firefox de Java-plug-in niet meer automatisch uitvoeren, omdat deze last heeft van een beveiligingslek. Indien nodig kunt u Java echter wel op vertrouwde websites gebruiken. Hier wordt uitgelegd hoe.

Waarschuwing: u dient dit alleen te proberen op websites die u vertrouwt.

Java eenmalig activeren

• Wanneer u de melding “Klik hier om te activeren” ziet, klikt u deze eenvoudig aan om de Java-inhoud op de normale wijze te laden.

Activate Java
Noot: de volgende keer dat u deze of een willekeurige andere website die Java gebruikt bezoekt, zult u deze melding weer zien.

Java altijd activeren voor een website

Als u een vertrouwde website kent die Java gebruikt en u die website vaak moet gebruiken, kunt u Java op die ene website zoals normaal laten werken.

1. Klik op het rode plug-in-pictogram in de locatiebalk. Er wordt een berichtvenster geopend.
  2. Klik onder in het berichtvenster op het vervolgkeuzemenu Alle plug-ins activeren en kies Plug-ins voor deze website altijd activeren.

Always activate Java
    • Vanaf nu zal de plug-in telkens wanneer u deze website bezoekt automatisch worden uitgevoerd en zult u de melding “Klik hier om te activeren” niet meer ontvangen.