Informatie voor gebruikers in de EU, EER en Zwitserland

Deze regio’s hebben wetten voor gegevensbescherming die vereisen dat we het volgende specificeren:

Ons Mozilla-privacybeleid en productspecifieke privacyverklaringen beschrijven de doeleinden waarvoor we informatie over u verwerken en de categorieën van informatie die we verwerken.

Het volgende valt onder onze wettelijke grondslagen voor het verzamelen en verwerken van persoonlijke gegevens van gebruikers:

• Uitvoeren van onze overeenkomst met u: registratie voor een Firefox-account vereist uw overeenstemming met de Voorwaarden van Firefox-cloudservices. Voor het leveren van de beschreven services, zoals het synchroniseren van uw browsergeschiedenis of het bieden van e-mailverificatie, is het nodig dat we uw e-mailadres ontvangen.
  • Legitieme belangen: we ontvangen technische en interactiegegevens van gebruikers, waaronder mogelijk IP-adressen, om locatiespecifieke functies af te stemmen en aan te bieden, de beveiliging en betrouwbaarheid van onze services te verbeteren en misbruik te voorkomen, en te begrijpen waar mensen over Firefox hebben gehoord. Dit wordt verder beschreven in de Firefox-privacyverklaring.
  • Toestemming: waar we om uw toestemming voor het verwerken van uw gegevens vragen, kunt u deze toestemming altijd intrekken.

In veel gevallen kunt u persoonlijke gegevens benaderen, bijwerken of verwijderen.

Als u een vraag of probleem hebt, neem dan contact met ons op, en we hopen dit voor u op te lossen. Als we dat niet kunnen, hebt u het recht een klacht in te dienen bij uw lokale instantie voor gegevensbescherming.