Ik wil Webmaker vertalen naar mijn eigen taal

Webmaker is een wereldwijde beweging met mentoren en Maker Parties die over de hele wereld plaatsvinden. Het vertalen van de hulpmiddelen en website is een mooie manier om een bijdrage te leveren.

Lees hier hoe:

Maak een Transifex-account aan

Transifex is het platform dat we gebruiken om de workflow van de vertaling te beheren.

Maak een Transifex-account aan en bezoek hier het Webmaker-project: https://www.transifex.com/projects/p/webmaker/

Transifex - signup button

Vind uw taal

Klik op de taal die u wilt vertalen en klik op de knop Transifex - join team button .

Als uw taal niet wordt vermeld, klik dan op de knop Transifex - create language button .

Begin met vertalen!

Selecteer het project dat u wilt vertalen en tik op de knop Transifex - translate now button .

Projecten zijn onderverdeeld in de 3 Webmaker-hulpmiddelen: Thimble, X-Ray Goggles en Popcorn Maker, evenals de webmaker.org-website en de Webmaker-accountbeheerinterface.

Uw vertalingen zullen vanaf daar worden beheerd en naar webmaker.org worden geïmplementeerd.

Noot: vertalen kan nog leuker zijn wanneer u het met vrienden doet! Waarom niet een Maker Party organiseren en samen vertalen?

Transifex - Webmaker screenshot