HKSCS-vertaling verbeteren in Firefox in Windows XP

Een verbetering in Firefox 43 heeft de ondersteuning voor verouderd gecodeerde Traditioneel Chinese pagina’s (Big5, waaronder HKSCS) meer compatibel gemaakt met oudere browsers, en met de lettertypen en invoermethoden van Windows Vista en later, Mac OS X en Linux-systemen. Gebruikers die nog steeds een voor Hong Kong vertaalde XP gebruiken, dienen een patch van Microsoft te installeren.

Firefox-gebruikers die Windows XP gebruiken, inhoud lezen die wellicht voor Hong Kong aanvullende tekens bevat, en geen upgrade kunnen uitvoeren vanaf Windows XP, dienen Windows XP Font Pack for ISO 10646:2003 + Amendment 1 Traditional Chinese Support te installeren.