Hoe werk ik mijn betalingsgegevens voor mijn MDN Plus-abonnement bij?

Met MDN Plus kunt u automatisch verlengen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over uw abonnement. Als u bericht ontvangt dat uw betaling is mislukt, kan dit zijn veroorzaakt doordat uw kaart is verlopen of niet meer geldig is.

Windows, Mac, Linux of Android

Uw betalingsmethode bijwerken:

1. Ga naar uw account op https://accounts.firefox.com/signin.
  2. Klik (of tik) in het linkerpaneel op Betaalde abonnementen om de abonnementenpagina te openen.
  3. Klik (of tik) op de knop Beheren onder Facturatiegegevens om uw details bij te werken.
  4. Klik (of tik) nadat u uw gegevens hebt bijgewerkt op de knop Bijwerken.

iOS

U kunt uw abonnement beheren via de App Store van Apple door deze stappen te volgen, of kijk op de ondersteuningswebsite van Apple voor meer informatie.

1. Open de app Instellingen.
  2. Tik op uw naam.
  3. Tik op Abonnementen.
  4. Tik op Betaling en verzending.
  5. Tik op de betaalmethode die u wilt wijzigen of op Voeg betaalmethode toe om een nieuwe methode op te geven.