Hoe vraag ik een terugbetaling aan?

Een restituatie voor Firefox Relay Premium aanvragen:

1. Ga naar uw account op https://accounts.firefox.com/signin .
  2. Selecteer in het paneel aan de linkerkant onder Instellingen Betaalde abonnementen.
  3. Klik op Contact.
  4. Vul het formulier in door de volgende velden in te vullen:
    • Onder Waarover neemt u contact met ons op? selecteert u Anders.
    • Voer Terugbetalingsverzoek in het veld Onderwerp (optioneel) in.
    • Leg uit waarom u om restitutie vraagt in het veld Beschrijving van het probleem.
    • Klik op de knop Verzenden.