Het geluid voor nieuwe e-mail aanpassen

Wanneer u een nieuw e-mailbericht ontvangt, speelt Thunderbird een geluidsbericht af om u te waarschuwen. Standaard wordt hiervoor de geluidsmelding van uw besturingssysteem gebruikt, maar u kunt dit naar elk gewenst geluid aanpassen.

Om het geluid voor nieuwe e-mail te wijzigen:

[Template:optionspreferences TB]].

2. Selecteer het tabblad Algemeen.

3. Selecteer Het volgende geluidsbestand gebruiken.

NOOT: als Het volgende geluidsbestand gebruiken grijs wordt weergegeven, zorg er dan voor dat het selectievakje Een geluid afspelen is aangevinkt.

4. Klik op Bladeren en blader naar de map op uw computer die het .WAV-geluidsbestand bevat dat u wilt gebruiken.

TIP: geluidsbestanden in andere indelingen, zoals .MP3, kunnen eenvoudig naar .WAV worden geconverteerd. Gebruik een mediaspeler zoals iTunes of een op het internet verkrijgbare freeware-toepassing om een bestand te converteren.

5. Dubbelklik op het bestand, en test het door op Afspelen te klikken.

Choose and Play a custom sound file

6. Klik op OK.

Zie ook

Deel dit artikel: http://mzl.la/1BsOEYr