Hardwareversnelling en WindowBlinds zorgen ervoor dat Firefox crasht

Er is een bekend probleem met WindowBlinds dat zorgt voor crashes in Firefox. Er wordt met de maker aan een oplossing van het probleem gewerkt. Ondertussen kunt u Firefox op de volgende manier blijven gebruiken:

Optie 1: WindowBlinds uitschakelen voor Firefox

Bekijk het WindowBlinds-ondersteuningsartikel How can I temporarily exclude a program from being skinned? voor instructies.

Optie 2: hardwareversnelling in Firefox uitschakelen

Doe het volgende om hardwareversnelling in Firefox uit te schakelen:

1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en selecteer Opties.Voorkeuren.
  2. Selecteer het paneel Geavanceerd en het tabblad Algemeen.
  3. Haal het vinkje weg bij Hardwareversnelling gebruiken wanneer beschikbaar.
  4. Klik op de menuknop New Fx Menu en selecteer AfsluitenAfsluiten Close 29 .

Klik op het Firefox-menu Fx57Menu en selecteer Afsluiten. Klik op het Firefox-menu bovenin het scherm, en klik daarna op Firefox afsluiten.Klik op het Firefox-menu Fx57Menu en klik daarna op Afsluiten.

5. Start Firefox zoals u gewend bent.
  1. Klik op de menuknop New Fx Menu Fx57Menu en selecteer Opties.Voorkeuren.
  2. Selecteer het tabblad Algemeen
  3. Haal onder Prestaties het vinkje weg bij Aanbevolen prestatie-instellingen gebruiken.
    Er worden aanvullende instellingen weergegeven.
    Fx55Performance-disableHWA
  4. Haal het vinkje weg bij Hardwareversnelling gebruiken wanneer beschikbaar.
  5. Klik op de menuknop New Fx Menu en selecteer AfsluitenAfsluiten Close 29 .

Klik op het Firefox-menu Fx57Menu en selecteer Afsluiten. Klik op het Firefox-menu bovenin het scherm, en klik daarna op Firefox afsluiten.Klik op het Firefox-menu Fx57Menu en klik daarna op Afsluiten.

6. Start Firefox zoals u gewend bent.