Hardwareversnelling en WindowBlinds zorgen ervoor dat Firefox crasht

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Er is een bekend probleem met WindowBlinds dat zorgt voor crashes in Firefox. Er wordt met de maker aan een oplossing van het probleem gewerkt. Ondertussen kunt u Firefox op de volgende manier blijven gebruiken:

Optie 1: WindowBlinds uitschakelen voor Firefox

Bekijk het WindowBlinds-ondersteuningsartikel How can I temporarily exclude a program from being skinned? voor instructies.

Optie 2: hardwareversnelling in Firefox uitschakelen

Doe het volgende om hardwareversnelling in Firefox uit te schakelen:

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Selecteer het paneel Geavanceerd en het tabblad Algemeen.
  3. Haal het vinkje weg bij Hardwareversnelling gebruiken wanneer beschikbaar.
  4. Klik op het Firefox-menu Fx89menuButton en selecteer Afsluiten.Klik op het Firefox-menu bovenin het scherm en selecteer Firefox afsluiten.Klik op het Firefox-menu Fx89menuButton en selecteer Afsluiten.
  5. Start Firefox zoals u gewend bent.
  1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Selecteer het tabblad Algemeen
  3. Haal onder Prestaties het vinkje weg bij Aanbevolen prestatie-instellingen gebruiken.
    Er worden aanvullende instellingen weergegeven.
    Fx55Performance-disableHWA
  4. Haal het vinkje weg bij Hardwareversnelling gebruiken wanneer beschikbaar.
  5. Klik op het Firefox-menu Fx89menuButton en selecteer Afsluiten.Klik op het Firefox-menu bovenin het scherm en selecteer Firefox afsluiten.Klik op het Firefox-menu Fx89menuButton en selecteer Afsluiten.
  6. Start Firefox zoals u gewend bent.