Foto’s en bestanden downloaden in Firefox voor iOS

Firefox maakt het downloaden van foto’s en PDF-bestanden op uw iPhone of iPad eenvoudig. Via het downloadpaneel op het startscherm van Firefox kunt u de gedownloade bestanden makkelijk terugvinden.

Bestanden downloaden

1. Houd uw vinger op een downloadkoppeling om een menu met acties voor die koppeling te tonen.
  2. Selecteer Koppeling downloaden.
  3. Tik in de prompt die aan de onderkant van het scherm verschijnt op Nu downloaden.
    Firefox iOS Download Prompt
  4. Een voortgangsbalk toont de status van uw download. Om de download te annuleren, tikt u op X rechts van de voortgangsbalk.
  5. Zodra uw download is voltooid, verschijnt een knop Downloads onderaan uw scherm.
    Firefox iOS Download Complete

Gedownloade bestanden benaderen

1. Tik aan de onderkant van het scherm op de menuknop (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    Firefox iOS menu bar

2. Tik op Downloads download icon 57 voor een lijst met uw gedownloade bestanden.

Een gedownload bestand delen of verwijderen

1. Tik aan de onderkant van het scherm op de menuknop (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    Firefox iOS menu bar

2. Tik op Downloads download icon 57.
  3. Veeg naar links op een bestand. De knoppen Delen en Verwijderen worden zichtbaar.