Forumantwoord – einde ondersteuning voor Firefox voor Amazon

Firefox for Amazon Devices Firefox for Amazon Devices Aangemaakt: 04/11/2021

Vanaf 30 april 2021 beëindigen we de ondersteuning voor Firefox voor Fire TV en Firefox voor Echo Show. In 2017 herkenden we een behoefte van consumenten om toegang te kunnen houden tot hun inhoud op Amazon’s Fire TV, dus we hebben hard gewerkt om onze browser, Firefox voor Fire TV en later Echo Show uit te brengen. Tegenwoordig hebben gebruikers meer opties voor het benaderen van hun inhoud op deze apparaten, dus we hebben besloten om onze aandacht en middelen te verleggen naar het bouwen van nieuwe, nuttige ervaringen en het bieden van alternatieve keuzes in de markt. Zie Einde ondersteuning voor Firefox op Amazon-apparaten voor meer info.