Forumantwoord Android - Geen Firefox voor iOS, Symbian, Windows Phone, etc

Hallo,

We vragen u begrip te hebben voor het feit dat Firefox NIET beschikbaar is voor iOS (iPhone, iPad, iPod Touch), Windows Phone, Windows RT, Bada, Symbian, Blackberry OS, webOS of andere besturingssystemen voor mobiel.

Zie Werkt Firefox op mijn mobiele apparaat? voor meer details.

Dank u.