Forumantwoord – Crashrapporten in Firefox voor iOS

Firefox for iOS Firefox for iOS Aangemaakt: 01/10/2023

Hallo,

Het spijt me te horen dat Firefox voor iOS crasht. Ik hoop dat we u kunnen helpen dit op te lossen. Zorg er voor, voordat u onderstaande stappen volgt, dat u zowel uw iOS-apparaat als Firefox voor iOS naar de nieuwste versie hebt bijgewerkt.

Sluit als eerste stap zo veel mogelijk openstaande tabbladen. Helpt dit het aantal crashes te verminderen?

Als dit het probleem niet oplost, open dan de app Instellingen van iOS, selecteer Algemeen en vervolgens iPhone-opslag. Zoek Firefox en selecteer App ontladen. Helpt dit?

Als dat ook niet helpt, is het nodig dat u wat meer de details induikt met enkele logbestanden vanuit uw exemplaar van Firefox voor iOS. Dit artikel (Engelstalig) leidt u door het het verkrijgen van zowel crashlogboeken als Firefox-logboeken. Als u deze hebt, upload ze dan hier (hiervoor is een GitHub-account nodig), zodat onze ontwikkelaars er verder voor u naar kunnen kijken.

Ik hoop dat dit helpt.