Forumantwoord - Firefox crasht bij het openen (Mac)

Vervelend om te horen dat uw Firefox crasht als u het programma opent. Doe het volgende om crash-id’s aan te leveren die ons meer over de crash helpen begrijpen.

1. Klik op het Finder-pictogram in het dock. Klik in de menubalk op het menu Ga, houd de toets option of alt ingedrukt en selecteer Bibliotheek. Er wordt een venster geopend dat uw map Library bevat.
  2. Open de map “Application Support”, de map “Firefox”, de map “Crash Reports” en tot slot de map “submitted”.
  3. Open de 5 meest recente bestanden met een teksteditor en kopieer de id’s.
  4. Plak elke id met bp- in het antwoordvenster op de forums.

Alvast bedankt!

U kunt meer informatie en stappen voor probleemoplossing vinden in het artikel Problemen met Firefox-crashes (onverwacht afsluiten) oplossen.